Роздріб/HoReCa
Оренда обладнання
  • 0

Cavarro Academy



BARISTA BASIC

BARISTA BASIC


✓ Історія кави

✓ Види обробки

✓ Обсмажка

✓ Що таке Specialty Coffee

✓ Поняття Brew Ratio, екстракція

✓ Ідеальний еспрессо

✓ Налаштування помелу

✓ Техніка дозування та темперування

✓ Капучино практика

✓ Кавове обладнання та аксесуари


1500.00 грн.

ТРИВАЛІСТЬ - 8 годин

- 20% для існуючих клієнтів



LATTE ART

LATTE ART


✓ Робота з молоком

✓ Етапи вливання молока

✓ Техніка Free Pour та Etching, Machiato

✓ Матриця малюнка

✓ Аксесуари для Latte Art

✓ Санітарія та правила гігієни на робочому місці

✓ Базові малюнки


1800.00 грн.

ТРИВАЛІСТЬ - 8 годин

- 20% для існуючих клієнтів



THEORY DREAM

THEORY DREAM


✓ Історія кави

✓ Арабіка та канефора (робуста)

✓ Вирощування та збір врожаю

✓ Обробка кавових зерен

✓ Сертифікація

✓ Обсмажка та ії вплив на смак в чашці

✓ Купажування

✓ Що таке Specialty Coffee

✓ Професійне обладнання

✓ Еспрессо

✓ Капучино

✓ Правила гігієни на робочому місці


1000.00 грн.

ТРИВАЛІСТЬ - 5 годин

- 20% для існуючих клієнтів



АЛЬТЕРНАТІВНІ МЕТОДИ ЗАВАРЮВАННЯ КАВИ

АЛЬТЕРНАТІВНІ МЕТОДИ ЗАВАРЮВАННЯ КАВИ


✓ Основні методи заварювання кави Hand Brew

✓ Фактори які впливають на смак

✓ Основні відмінності від еспрессо

✓ Приготування кави різними альтернативними методами

✓ Пропрацювання рецептів

✓ Формування сенсорних навиків


2200.00 грн.

ТРИВАЛІСТЬ - 8 годин

- 20% для існуючих клієнтів



BUSINESS IDEA

BUSINESS IDEA


✓Формат закладу

✓Бюджет

✓Команда

✓Кавове обладнання та інший інвентар

✓Технологічні карти

✓Підбір постачальників

✓Стандарти роботи

✓Посадові інструкції

✓Чек-лист

✓Точки контролю та стратегія розвитку


2500.00 грн.

ТРИВАЛІСТЬ - 8 годин










ГРАФІК РОБОТИ

Пн-Пт:  09:00-18:00
Сб-Нд:  вихідний


Created by Prog-Line.com - Information Management Systems